Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Műanyaggal borított felületen várja vendégeit a Kőbányai Jégpálya

Rate this item
(0 votes)

A Kőbányai Jégpálya a nyáron sem zár be, a meleg időszakban ugyanis műanyaggal borított felületen fogadja vendégeit. Május 1-jén a kőbányai  White Sharks Hockey Club növendékei részvételével ünnepélyes keretek között került sor a létesítmény újranyitására.

 

Az eseményen Kovács Róbert polgármester köszöntőjében arról beszélt, hogy jó ha vannak olyan emberek, akik mernek nagyot álmodni. A pályát létrehozó egyesület mert nagyot álmodni, és az Önkormányzat támogatásával élni tudott a TAO nyújtotta lehetőségekkel. Mindennek eredményeként egy közösségformáló hely jött létre, ami segíti a kerület fejlődését. 

 

Piros ingben Kovács Róbert polgármester, mellett Radványi Gábor alpolgármester, jobb oldalon Paska Zoltán, az egyesület elnöke

Radványi Gábor alpolgármester elmondta, nem hitte volna, hogy a jégcsarnok téli megnyitása után újra átadásra jöhet ide. Kőbánya újra színesedett, a létesítmény színfoltja a kerületnek. Főleg, hogy Budapesten nincs még egy ilyen pálya.

Paska Zoltán, az egyesület elnöke kiemelte, hogy az önkormányzat nélkül nem jöhetett volna létre ez a közösségépítő hely, és megköszönte a segítséget. 

Az Ihász utca 24. szám alatti sporttelepen található pálya borítása alkalmas floorballozásra, ballhockey-ra, görhokira. Kicsi gyerekek focizhatnak is. Az egyéb sportágak céljára történő bérlés egyéni elbírálás alapján lehetséges. További információ az egyesület honlapján EZEN a linken!

Last modified on Wednesday, 28 August 2013 11:24

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a Mély tó
Épül a lakótelep
Dolgos kezek
Építési terv
Részből egész
Átadó ünnepség
A Gergely-bánya
Árkok és házak
Áll a szobor
Minden a helyére kerül

Óhegy

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia