Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Budapest Show Kórus tavaszi koncert május 25-én

Rate this item
(0 votes)

City of stars - a Budapest Show Kórus tavaszi koncertje várja az amerikai show kórus műfaj szerelmeseit 2019. május 25-én,  szombaton  18:00 órától a Kőrösi Színháztermében.


A Budapest Show Kórus 2008-ban alakult az amerikai show kórus műfaj első hazai képviselőjeként, 10 éves jubileumát tavaly a MOM Kulturális Központban nagyszabású koncerttel ünnepelte.

A műfaj különlegessége, hogy a kórus könnyűzenei dalokat ad elő többszólamú feldolgozásban, élő zenekari kísérettel, koreográfiával kiegészítve. Repertoárjukon sokféle stílus szerepel: pop, rock, jazz, gospel, spirituálé, musical és filmzene.

Felléptek többek között a Milánói Világkiállításon, több koncertjük volt már a Budapest Jazz Clubban, közreműködtek Puskás Peti és a The Biebers dalaiban, a Kismenőkben és a Megasztárban; visszatérő fellépői a Vörösmarty téren rendezett karácsonyi és tavaszi vásároknak, valamint a Kórusok Éjszakájának. Iamyankkal közösen ők jegyzik a Brain Bar Budapest jövőfesztivál himnuszát.

A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban Oscar-díjas filmeket és filmzenéket idéz meg a Budapest Show Kórus: elhangzik többek között 2018 legjobb eredeti filmbetétdala, a Shallow; felcsendülnek a 2017-ben hat aranyszobrocskát nyert La La Land fülbemászó dallamai. Hallhatunk részleteket az 1995-ben Hans Zimmer zenéjével Oscart nyert Oroszlánkirályból, valamint a régi kedvenc Jai Ho sem maradhat ki a műsorból, mely 2009-ben a legjobb filmnek választott Gettómilliomos Oscar-díjas betétdalaként hódította meg a világot.

Jegyár: 2.000 Ft - 3.500 Ft

Online jegyvásárlásért KATTINTSON IDE!

Kapcsolat: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Last modified on Monday, 27 May 2019 08:40

Hírek

Régi képek, emlékek

Föld út
Régi újhegyi kép
Épül a lego-ház
Elkészült a lakótelep
Épül a lakótelep
Az iskola
Lakótelep a világ végén
Dolgos kezek
Átadó ünnepség
Zajlik az éptkezés

Óhegy

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia