Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

A BKK válasza Olvasónk levelére

Rate this item
(0 votes)

Május elején számoltunk be arról, hogy egy Olvasónk levélben tájékoztatta szerkesztőségünket a KÖKI Terminálban található P+R parkolóval kapcsolatos negatív tapasztalatairól. Az ügy miatt levélben kereste meg a Budapesti Közlekedési Központot (BKK), valamint a KÖKI Terminált. Levelére a KÖKI Terminál már válaszolt, amely korábbi cikkünkben olvasható el. Időközben megérkezett a BKK válasza is, amely Olvasónk levele után olvasható el.

Olvasónk levele a BKK-nak: "Tisztelt BKK! Április 16-án reggel sikertelenül próbáltam autómmal behajtani a KÖKI Terminálban található P+R parkolóba, mert ráccsal volt lezárva a bejárat, majd gyalogosan a személybejáratot is lezárva találtam. A KÖKI Terminál alkalmazottai közül 5 embert (1 információs, 2 biztonsági őr, 2 parkolóőr) kérdeztem meg a lezárás okáról, azonban nem tudtak (vagy nem akartak) erről semmiféle felvilágosítást adni. Az számomra nyilvánvaló, hogy egy profitorientált bevásárlóközpont miért nem siet az ingyenesen parkolni vágyók segítségére, azonban furcsállom, hogy a BKK miért nem végez semmiféle tájékoztatást (legalább egy cetli lenne az ajtóra ragasztva) ez ügyben. Bízom benne, hogy a jogsértő állapot mihamarabb elhárul és a környezettudatos lakosok használatba vehetik a P+R parkolót! Tisztelettel kérem szíves tájékoztatásukat a fent taglalt ügyben."

A BKK válasza: "Köszönettel megkaptuk megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakban adjuk meg válaszunkat. Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a KÖKI terminál P+R parkolóját a beruházó a Fővárosi Önkormányzat számára építette. Amíg nem kerül az ingatlan tulajdoni joga a Fővároshoz, addig a BKK Zrt. sem üzemeltetheti, jelenleg ennek ügyintézése folyamatban van. Amíg ezen állapot áll fenn, addig a parkolót a beruházó kezeli.
Észrevételét ezúton is köszönjük, mellyel kapcsolatban közöljük, hogy a megfelelő információt szolgáltató tábláról hamarosan gondoskodni fogunk.
Javasoljuk a kültéri P+R parkolónk használatát (Kőbánya-Kispest P+R: 1191 Budapest, Lehel u.), mely kb. 100 méterre található az épülettől.
Kérjük fentiek szíves elfogadását. Állunk a jövőben is szíves rendelkezésére.

Tisztelettel: Budapesti Közlekedési Központ"

 

Olvasónk a válaszhoz a következőt fűzte: "Örömteli látni, hogy lassacskán azért megmozdulnak a dolgok és talán nemsokára igazi pozitív eredmény is lesz."

Hírek

Régi képek, emlékek

Még nincs kész
A Gergely-bánya
Minden a helyére kerül
Régi kép
Épül a lego-ház
Részből egész
Folyik az építkezés
Árkok és házak
Föld út
Elkészült a lakótelep

Óhegy

Közösségi Hírek

Hogyan védekezzünk a csalások ellen az online vásárlás során?

Hogyan védekezzünk a csalások ellen…

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia