Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Becsületes megtalálók Újhegyen

Rate this item
(0 votes)

János és Pisti megtalálták feleségem több tízezer forint értékű pénzt és papírokat tartalmazó kistáskáját és elhozták a lakásunkra. Elmondásuk szerint ők is betegek, nincsenek anyagilag eleresztve és jól jött volna nekik is a pénz, ami a táskában volt. Látták feleségemet és hogy két gyereke van (harmadik a pocakban) aztán némi lelki vívódás után úgy döntöttek inkább visszaadják a táskát és elhozták a személyiben található címre (megj: érdemes volt átírni az állandó lakcímet Kőbányára pár éve). Mondanom sem kell mekkora volt a boldogság. Ilyenkor nehéz hirtelen mindent átgondolni, átlátni, mert annak örülünk, hogy meglett ami elveszett.

Szerencsére elkezdtünk egy kicsit beszélgetni és rájöttem, hogy nem baj, ha egy kicsit anyagilag is hálás leszek. Jó ha erre odafigyelünk, mert így nem csak szavakkal tudjuk kifejezni hálánkat és ők is részesei lehetnek örömünknek. Erkölcsi elismerésként pedig itt álljon ez a cikk és a fotó róluk. Ők becsületes megtalálók.
Isten áldja meg őket és fizesse vissza jóságukat sokszorosan.
Krisztián és Lea

 

UI: még van 3 családnak hely a nyári táborunkba. A Magyar Evangéliumi Egyház felajánlásával összesen még 100.000 Ft támogatás osztható ki az esetlegesen rászorult családok táborozására. További info: www.ujhegyiek.hu

 

Last modified on Thursday, 01 September 2011 23:11

Hírek

Régi képek, emlékek

Dolgos kezek
Építési terv
Dolgozik a daru
Az iskola
Épül a Mély tó
Részből egész
Régi újhegyi kép
Zajlik a munka
Épül és szépül
Zajlik az éptkezés

Óhegy

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia