Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

A Pénzügyőr SE kézi utánpótláscsapata 2002-2003-ban született lányok jelentkezését várja

Rate this item
(2 votes)

A Kőér utcai sporttelepen működő Pénzügyőr SE kézilabda utánpótláscsapata 2002-2003-ban született (vagy esetleg fiatalabb) lányok jelentkezését várja! A szülők által létrehozott honlapon közzétett felhívás szerint ők már tudják, látják és tapasztalják gyermekeinken azokat a pozitív változásokat, mint például a mozgáskoordináció javulása, a csapatban való együttműködés kialakulása, az állóképesség és kitartás növekedése, valamint sikerek és kudarcok feldolgozásának képessége.

A szülők megfogalmazása szerint a legfontosabb azonban az, hogy a "Pénzügyőr SE egy jó hely, ahol nem kiképzőtáborszerű edzés van, - persze a kellő szigor és izomláz elengedhetetlen - hanem fontos a sport szeretete és a játék öröme is! Gyere hozzánk játszani, mert egy fantasztikus CSAPAT tagja leszel! Próbáld ki magad augusztusban az alapozó edzéseken vagy az utána induló nyári edzőtáborunkban (részletek az Események naptára menü alatt)! Garantáljuk, hogy utána mást nem akarsz sportolni! Edzőnk Czirjék János, aki fiatalosan rugalmas és barátságos ember, kivívta a gyerekek szeretetét, és több évtizedes tapasztalatával a legjobb tudása szerint tanítja gyermekeinket. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk akár e-mail-ben, akár telefonon! Gyertek hozzánk kézilabdázni, mert a jövő a TI kezetekben van!!!"

További információ és kapcsolat PSE női kézilabda utánpótlás honlapján, valamint a Facebook oldalunkon.
Helyszín: Kőér Sporttelep (1103 Budapest, Kőér u. 1/A)

Edző: Czirjék János: +36 20 501 8885, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Szakosztályvezető: Gáspár Sándor
Technikai vezető: Lakos Imre: +36 20 523 1979

 

Last modified on Friday, 30 October 2015 22:43

Hírek

Régi képek, emlékek

Minden a helyére kerül
Folyik az építkezés
Építik a tavat
Zajlik az éptkezés
Föld út
Még nincs kész
Látkép
A Mély tó
Dolgos kezek
Átadó ünnepség

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia