Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Esőben is megtartották a bringás reggelit Kőbányán

Rate this item
(0 votes)

A Kőbánya Bringa program részeként május 6-án, hétfőn reggel két X. kerületi helyszínen tartottak bringás reggelit. A szakadó eső ellenére 53 kerékpárost frissítettek a Kőbányai Torna Club és a Kőbányai Bringás civil önkéntesei.

A Kőbánya Bringa program egyik nagysikerű eleme a kerületi bringás reggeli. A Magyar Kerékpárosklub által indított rendezvénysorozat mára már hagyománynak számít Budapest több kerületében, így a X. kerületben is. Idén első alkalommal május 6-án reggel frissülhettek a kőbányai biciklisek, már aki nyeregbe ült a 7 fok és a szakadó eső ellenére. Ez alkalommal is két helyen várták a bringásokat: a Liget téren és a Sibrik Miklós út és a Harmat utca kereszteződésénél található kerékpáros szervizpontnál. Az eseménynek az időjárás most kicsit sem kedvezett, de a szervezők lelkesen osztották a péksüteményt, gyümölcsöt, és a gyümölcslevet a bicikliseknek.


Kép forrása és további fotók: Kőbányai Bringás Facebook oldala

A kerékpáros városi közlekedés hatékonyságát jól mutatja, hogy még ebben az időben is sokan bringára ülve tekernek a munkahelyükre vagy az iskolába. Sokan gyalog a buszig is csak nehézséggel jutnak el ekkora esőben – de a bringások tudják, hogy ha van megfelelő ruházatod, akkor minden idő alkalmas a tekerésre.

A következő bringás reggelire júliusban kerül sor, a pontos dátumról hamarosan a Kőbánya Bringa honlapján, a www.kobanyabringa.hu oldalon lehet tájékozódni.

Forrás: Vuelta Sportiroda

Last modified on Tuesday, 07 May 2019 13:07

Hírek

Régi képek, emlékek

Zajlik az éptkezés
Árkok és házak
Építik a tavat
Folyik az építkezés
Régi kép
Részből egész
Régi újhegyi kép
Építési terv
Átadó ünnepség
Épül a lego-ház

Közösségi Hírek

Lomtalanítás Kőbányán

Lomtalanítás Kőbányán

Lomtalanítás Kőbányán májusban! Kerületi körzetek és a lomkikészítés napjának listája Budapest közterületi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia