Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Nagysikerű BringaMánia Vakond futam Kőbányán

Rate this item
(0 votes)

Hatalmas sikerrel zárult a McDonald's BringaMánia Vakond futam Kőbányán. Csúszós beton, rengeteg kanyar, sok induló és jó hangulat a földalatti versenyen. 

A McDonald’s BringaMánia Vakond futamán az ovisoktól az elit bringásokig, egész vasárnapra megtöltötte a több mint félezer résztvevő a kőbányai alagútrendszert, óriási küzdelmeket produkálva. 

 

A földalatti pálya még a legügyesebbeket is szokatlan kihívás elé állította, a nedves, csúszós kanyarok, a gyors vonalvezetés, akadályok között minden korosztályban kemény meccsek alakultak ki. Délelőtt a gyerekek kezdtek, az ovisok egyéniben, a nagyobbak már váltóban versenyeztek egymással. A Vakond futam sajátságaként az első kis kört futva kellett megtenni, majd bringára pattanva kezdődhetett a száguldás az alagutakban. 

Az általában családostul érkező résztvevők frenetikus hangulatot teremtettek, délelőtt még apu szurkolt a gyereknek, délutántól fordítva. Természetesen a farsangra való tekintettel sokan jelmezbe bújtak, és a szervezők különdíjakkal is jutalmazták a legötletesebb maskarákat. Volt amerikai focicsapattól, műtőssegédeken keresztül, méhecskékig, sok-sok, kerékpáron ritkán látható szerelés.

A cikk folytatásához kattintson a kerekparinfo.hu-ra!

Last modified on Monday, 07 February 2011 13:30

Hírek

Régi képek, emlékek

Folyik az építkezés
Lakótelep a világ végén
Látkép
Épül és szépül
Elkészült a lakótelep
A Gergely-bánya
Minden a helyére kerül
Még nincs kész
Zajlik a munka
Épül a Mély tó

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia