Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Az FTC–DVTK labdarúgó mérkőzés miatt forgalomkorlátozások várhatók vasárnap a Népliget környékén

Rate this item
(0 votes)

Szeptember 30-án, vasárnap rendezik az Albert Flórián Stadionban az FTC–DVTK bajnoki labdarúgó mérkőzést. A rendezvény miatt a rendőrség a közlekedést nem korlátozza, de az esetleges rendbontások miatt szükség lehet a közösségi közlekedés korlátozására is.

Amennyiben a rendőrség elrendeli a Könyves Kálmán körút Elnök utca és Gyáli út közötti szakaszának lezárását, abban az esetben az 1-es villamosokat rövidített útvonalon, csak a Bécsi út és a Salgótarjáni utca között közlekedtetjük, a villamosok nem érintik a Kőbányai út, Vajda Péter utca, Népliget M, Gyáli út, Ferencváros vasútállomás, Mester utca és Közvágóhíd H megállóhelyeket. 

Amennyiben erre a lezárásra sor kerül, úgy a 103-as autóbuszokat terelve és meghosszabbított útvonalon közlekedtetjük. Ebben az esetben a buszok nem érintik a Népliget M végállomást, hanem a Gyáli úttól az Ecseri út – Ceglédi út – Bihari utca – Szállás utca –Kőbányai út – Könyves Kálmán körút – Hungária körút útvonalon a Salgótarjáni utcáig közlekednek.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a rendezvény idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A forgalomkorlátozások okozta esetleges kellemetlenségek miatt a közlekedését türelmét és megértését kérjük és köszönjük!

Budapesti Közlekedési Központ


Fotó: MTI/Beliczay László

Hírek

Régi képek, emlékek

Már állnak a házak
Részből egész
Zajlik az éptkezés
Épül és szépül
Épül a lakótelep
Az iskola
Áll a szobor
Épül a Mély tó
Régi újhegyi kép
Zajlik a munka

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia