Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Ultramodern vénaszkennerek a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban

Rate this item
(2 votes)

A Vivolight cég állványos kivitelű VIVO 500-as, másik nevén SureView – Véna megjelenítő rendszere Magyarországon elsőként a kőbányai Bajcsy-Zsilinszky Kórház Sürgősségi Betegellátó Részlegén kerül elhelyezésre, ezzel jelentősen felgyorsítva és megkönnyítve az osztályon magas színvonalon dolgozó szakemberek munkáját. A SureView – Véna megjelenítő rendszer hordozható, testtel nem érintkező készülék, mely képes megjeleníti a vénákat a bőr felületén. Egyaránt alkalmas gyermekek és felnőttek vénájának gyors megtalálására, mely rendkívül fontos a diagnózis felállításához és a megfelelő terápia mielőbbi megkezdése érdekében, és jelentősen csökkenti a vérvétellel infúzió, intravénás injekció beadásával járó esetleges kellemetlenségeket. Emellett alkalmazható időseknél, túlsúlyosaknál, sötét bőrűeknél, szőrős bőrfelület esetén, beteg, súlyosan duzzadt szövetek esetén (pl. rák- vagy vesebetegek), vérszegénység, alacsony vérnyomás, vagy túlzott folyadék, és vérveszteségben szenvedőknél.

 

Számos klinikai ellenőrzés után a SureView – Véna megjelenítő rendszer a betegellátás forradalmian új eszközévé vált. Könnyű és kompakt, használata könnyen megtanulható. Biztonságos hideg fényforrást bocsájt ki magából, nincs ártó sugárzása, szembarát, színes és éles képet biztosít a bőr felületén. Kiváló teljesítményű, tiszta képet, gyors megjelenítést ad. Fejlett szabadalmi technológiát alkalmaz, amely biztosítja és garantálja a magas színvonalú érrendszeri képalkotást, abban az esetben is, ha a megjelenítendő jelnek nagy a csillapítása.

 

Dr. Bodnár Attila főigazgató kipróbálja az új műszert

A pontos, „3D in situ” helymeghatározó technológia biztosítja a folyamat közbeni magas szintű és pontos érrendszeri képalkotást a bőr és bőr alatti erekről, vénákról, valósidejű megjelenítést és közvetlen képet ad róluk a beavatkozás alatt. Érintésmentes képalkotó és megjelenítő rendszer, megelőzve a fertőzések lehetőségét. A termék világviszonylatban vezető szerepet tölt be a pontos képalkotás területén.

Dr. Bodnár Attila főigazgató

Last modified on Friday, 16 January 2015 08:30

Hírek

Régi képek, emlékek

Építik a tavat
Régi kép
Épül a Mély tó
Elkészült a lakótelep
Folyik az építkezés
Árkok és házak
Már állnak a házak
Minden a helyére kerül
Dolgos kezek
Zajlik az éptkezés

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia