Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Bővítés a Bajcsy Kórház Mammográfia központjában

Rate this item
(0 votes)

"Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Bajcsy-Zsilinszky kórházban jelentős bővítésre került a komplex radiológiai emlődiagnosztika kapacitása" - olvasható a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Mammográfia Facebook oldalán.

A bővítés miatt az előjegyzési idő nagymértékben lecsökkent, a bejelentkezés egyszerűsítésére új telefonszámot és e-mail címet létesítettek.
Telefon: 0620/74-74-724 (munkaidőben minden hétköznap), e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Minden komplex emlővizsgálat és szűrés előjegyzés alapján történik, beutalóval térítésmentesen igénybe vehető. A központba bármilyen orvostól származó beutalóval fogadnak betegeket.

Digitális mammográf készülékük a legmagasabb szakmai minőséget képviseli, az egyik legkorszerűbb gép, sugárdózisa különösen alacsony. A korszerű, digitális gép még több daganatkezdeményt és apró, korai emlőrákot képes felfedezni, amelyek gyógyulása esélye kiváló.

További információ és felmerülő kérdés esetén kérjük, hogy szintén a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre szíveskedjen üzenetet küldeni.

Forrás: Bajcsy-Zsilinszky Kórház Mammográfia Facebook oldala

Last modified on Friday, 27 November 2020 12:45

Hírek

Régi képek, emlékek

Látkép
Épül a lego-ház
Átadó ünnepség
Régi kép
Az iskola
Épül a Mély tó
Folyik az építkezés
Zajlik az éptkezés
Lakótelep a világ végén
Áll a szobor

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia