Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Megalakult Kőbányán a Nyugodt Napok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet

Rate this item
(3 votes)

Megalakult Kőbányán a Nyugodt Napok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet - nyilatkozta Szabó Gyula Imre Budapesti és Agglomerációs Igazgató. Álláspontja szerint a működésük révén pénzt tehetnek minden nyugdíjas zsebébe.

Szabó Gyula Imre Budapesti és Agglomerációs Igazgató nyilatkozata

Szlogenünk:
Itt élünk, Itt dolgozunk!
"Ha dolgozik a nyugdíjas, akkor azért, ha még nem, akkor is - ha belép - ugyanannyi munka után többet keres! Ugyanakkor pénzt teszünk a munkaadók tárcájába is, akik megteremthetik 2-3 évre előre a bérfejlesztési alapjukat!

A Szövetkezet 2017 augusztusában alakult és tevékenysége az ország mintegy felére terjed ki. A tevékenységünk prózaian egyszerű: munkát közvetítünk nyugdíjasoknak és dolgozókat a munkaadóknak. Szinte mesébe illő azonban, hogy ennek során mindenki jól jár, de ez most nem mese, hanem valóság. Csak éppen élni kell vele. A 2017 júliusában életbe lépett, új és speciális törvények és adószabályok alapján lehetséges, valós lehetőség. Törvényes keretet is ad a nyugdíjasok – egyébként, ma fellelhető - sokszínű foglalkoztatásának.

Budapesten összesen mintegy 160 000 olyan nyugdíjas él, aki szeretne, tudna, akar vagy éppen szükséges dolgoznia. Ebből Kőbányán is több tízezer él. Ezeknek az embereknek szeretnénk és tudunk segíteni.

Mindenkinek van nyugdíjas rokona, ismerőse, barátja, régi osztálytársa, vagy vállalkozó ismerőse, akinek szívesen segítene. És ez egy olyan segítség, ami nem kerül pénzbe, csak éppen az információt adja tovább. Ez egy nagyon szép, az egész kerületet érintő, közös ügy!

Nyugdíjas klubokon és egyéb csatornákon keressük meg a nyugdíjasokat és tájékoztatjuk, milyen újszerű és egyben nagyszerű lehetőségről van szó. Érthető egy kisebb bizonytalanság az érintettek részéről, hiszen egy teljesen új formát kell megérteni, elfogadni és bevinni saját életükbe. Ezért is fontos, hogy a médián keresztül minél többet tudjanak meg rólunk!

Fontos, hogy a Nyugodt Napok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezeten keresztül dolgozó nyugdíjasok ugyanannyi munkáért a Szövetkezeten keresztül 10 %-kal többet visznek haza hónap végén és még további 15%-ot is megspórolhatnak élelmiszer vásárlásaikon! E mellett a nyugdíjasokat foglalkoztató vállalkozók is 11 %-kal csökkentik a bérrel kapcsolatos kiadásaikat!

Kiemelkedően magas színvonalú, törvényes lehetőségről van tehát szó!

Kérjenek részletes tájékoztatást, az alábbi lehetőségeken és kérjük, adják tovább ezt az információt:

Szabó Gyula Imre, a Nyugodt Napok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet Budapesti és Agglomerációs Igazgatója
(Bp. X. ker. lakás tulajdonosa, édesanyja a kerületben él)
Elérhetőség, kapcsolat:
- Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
- Telefon: +36 30 207 8748 (hívhatók minden nap 09-18 óra között)
- Honlap: www.nyugodtnapok.hu


Last modified on Sunday, 15 April 2018 20:50

Hírek

Régi képek, emlékek

A Mély tó
Zajlik az éptkezés
Folyik az építkezés
Árkok és házak
Áll a szobor
Az iskola
Minden a helyére kerül
Részből egész
Régi újhegyi kép
Dolgozik a daru

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia