Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Vigadalom volt a Kereszturyban! Featured

Rate this item
(0 votes)

10 év után újra farsangi vigadalmat rendeztek a Keresztury Dezső Általános Iskolában. A nagy sikert mutatja, hogy több százan szórakoztak a színvonalas mulatságon.  A szülőkön kívül, régi tanítványok is visszatértek a nevezetes esemény hallatán az alma materbe. A nagy találkozások öröme, megható pillanatai tették még különlegesebbé és boldogabbá a vigasságot.

Az iskola tanulói igazi farsangi kavalkáddal, tánccal, érdekes műsorszámokkal szórakoztatták a nagyérdeműt.  Táncoltak a hópelyhek, a matrózok, a szellemirtók, a légies tornász lányok és az ördögien ügyes rock and roll táncosok is, de még a limbó hintó is újra indult.  Az est házigazdája, Csalami Csaba, a HÍR TV műsorvezetője rendkívül ügyesen és vidáman igazította el a közönséget a nagy forgatagban.


A hagyományos keringő elvarázsolta a közönséget

Az est sztárvendége, az Animal Cannibals nagy bulit és őrült hangulatot hozott magával. A fiúk a koncert után autogramot osztottak, beszélgettek rajongóikkal, és elkészült néhány közös kép is, amit a gyerekek féltve őriznek.

A kitűnő műsor, a személyes találkozások, beszélgetések mellett természetesen nem maradt el a tánc sem. A táncparketten mindenki felszabadulttá vált, és elfeledte a hétköznapok gondjait, problémáit.

A mulatozók új élményekkel és remek hangulatban tértek haza otthonukba, így joggal reméljük, hogy ez az élmény maradandó lesz, s elkísér mindenkit a következő alkalomig.

Ez a siker természetesen ismétlésre vár… persze nem tíz év múlva!

Jesse Éva

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül és szépül
Minden a helyére kerül
Látkép
Az iskola
Régi újhegyi kép
Föld út
Lakótelep a világ végén
Épül a lakótelep
Részből egész
Dolgos kezek

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia