Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Ezeket a kőbányai bankrablókat keresi a rendőrség!

Rate this item
(2 votes)

Hétfő délután két férfi kísérelt meg kirabolni egy bankot a Kőbányai út és Szállás utca kereszteződésében lévő banknál, a biztonsági őr azonban megakadályozta őket tettük végrehajtásábanA Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya eljárást indított rablás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2013. október 21-én 16 óra 15 perc körüli időben bement egy Kőbányai úti pénzintézetbe. A biztonsági őr az előtérben észlelte, hogy az egyik férfinál fegyver, vagy annak utánzata van, ezért a pénzintézet elhagyására szólította fel őket. Dulakodást követően az őr határozott fellépésének köszönhetően a két férfi elmenekült a helyszínről.

Az egyik ismeretlen férfi 30 év körüli, 180 centiméter magas, erős testalkatú. Haja sötétbarna színű, arca ovális, borostás. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű motoros ruházatra hasonlító kabátot és nadrágot viselt.

A másik elkövető 30 év körüli, 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Arca borotvált, kissé szögletes, álla hegyes. A bűncselekmény elkövetésekor kék színű pulóvert és szürke színű nadrágot viselt. Az elkövetőkről fényképfelvétel áll rendelkezésre:

 

 

Rablás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt keresik a fotókon látható támadókat - kattintson a képre a nagyobb méretért!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya kéri, hogy aki a fotókon látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-52-85 telefonszámot (h-cs: 8-16, p: 8-13), illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Police.hu

Last modified on Tuesday, 22 October 2013 20:19

Hírek

Régi képek, emlékek

Elkészült a lakótelep
Épül a lego-ház
Átadó ünnepség
Épül a Mély tó
Épül és szépül
Zajlik az éptkezés
Lakótelep a világ végén
Építési terv
Még nincs kész
Árkok és házak

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia