Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Agyonverte feleségét és a sínek mellé fektette a Kőbánya-Kispest vasútállomáson

Rate this item
(2 votes)

A fővárosi nyomozók őrizetbe vettek egy férfit, aki 2012 karácsonyán olyan súlyosan bántalmazta feleségét, hogy az később belehalt sérüléseibe. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást K. Attila budapesti lakos ellen.

A Kőbánya- Kispest vasútállomáson a Gyorsforgalmi közút felüljárója alatt 2012. december 26-án egy mozdonyvezető vette észre, hogy valaki mozdulatlanul fekszik a sínek mellett. A férfi értesítette a mentőszolgálat munkatársait, akik életveszélyes állapotban vitték kórházba a nőt. A hölgy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy később belehalt sérüléseibe.

A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján megállapítást nyert, hogy K. Attila feleségét 2012. december 25-én bántalmazta, majd cselekménye leplezése érdekében a nő testét és gyógyszeres dobozát a sínek mellé helyezte. A férfi felesége öngyilkosságának vagy balesetének látszatát akarta kelteni és azt elhitetni ismerőseivel.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya folytatja le, valamint az illetékes bíróság elrendelte K. Attila előzetes letartóztatását.

Forrás: Police.hu

Last modified on Tuesday, 05 November 2013 21:59

Hírek

Régi képek, emlékek

Részből egész
A Gergely-bánya
Még nincs kész
Épül és szépül
Elkészült a lakótelep
Átadó ünnepség
Az iskola
Épül a Mély tó
Már állnak a házak
Épül a lakótelep

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia