Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Betörtőt fogott a szabadnapos rendőr

Rate this item
(2 votes)

A kőbányai rendőrök eljárást indítottak egy fiatal férfivel szemben, aki több ingatlanból tulajdonított el értékeket a kerületben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - őrizetbe vétele mellett – B. Gergő Zsolt 19 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013. november 4-én 10 óra 45 perc körüli időben a Noszlopy utca egyik lakásának teraszára bejutott és onnan több üveg alkoholt próbált meg eltulajdonítani. Cselekményében a lakásban tartózkodó szabadnapos rendőr megzavarta, ezért elfutott a helyszínről. A rendőr körülbelül 300 métert követően utolérte az elkövetőt, elfogta és értesítette a kerületi kapitányságot.

B. Gergő Zsoltról kiderült, hogy 2013. október 30-án ugyanebből a lakásból eltulajdonított egy kerékpárt, amelyet a házkutatás során megtaláltak. Valamint megállapították, hogy korábban X. kerületben több alkalommal tört be családi házakba, ahonnan szerszámokat, laptopot tulajdonított el.

A férfivel szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyben előterjesztést tettek az előzetes letartóztatása indítványozására.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság

Last modified on Wednesday, 06 November 2013 12:37

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a lego-ház
Még nincs kész
A Mély tó
Építési terv
Részből egész
Már állnak a házak
Minden a helyére kerül
Látkép
Áll a szobor
Dolgos kezek

Közösségi Hírek

Hogyan védekezzünk a csalások ellen az online vásárlás során?

Hogyan védekezzünk a csalások ellen…

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia