Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Karácsonyi Közösségi Vásárt szerveztünk - új időszámítás kezdődik

Rate this item
(2 votes)

Újra megtartottuk december 8-án az "Ami Önnek lom, az másnak kincs lehet!" gondolat mentén havi rendszerességgel megszervezett "közösségi" nevet viselő garázsvásárunkat. A "garázs" ezúttal a Széchenyi István Általános Iskola hatalmas tornaterme volt, amely a közösségi vásárok másfél éves történetének legtöbb vásárost vonzó alkalma lett, ami révén ismét több százan vettek részt az eseményen.

 

Köszönjük a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Óhegyi Csoportjának, és vezetőjének Borsos-Szabó Ágnesnek a támogatását, akik nélkül nem valósulhatott volna meg a Karácsony előtti bolhapiac! Köszönjük a Cselekedjünk Közhasznú Alapítványnak, hogy újra számíthattunk együttműködésükre! Köszönjük Sándor Zoltánnak, az iskola igazgatójának, hogy a helyszín biztosításán túl tevékenyen részt vett az előkészületi munkálatokban, majd az elpakolásban is!

 

A vásár napján megtelt vásárossal a tornaterem, kapható volt minden földi jó a háztartási eszköztől kezdve a ruhán, táskán, könyveken, DVD-n, játékon át a cipőig. Reméljük, hogy minden vásárló megtalálta azt a kincset érő portékát, amit keresett, és azok a vásárosok is jól érezték magukat, akiknek nem sikerült eladni a feleslegessé vált holmijukat. Aki esetleg szeretne több fotót látni a vásárról, valamint a kínált portékákról, az EBBEN a képgalériában körbenézhet.

 

A hagyományokhoz híven ismét zsíros kenyérrel és lila hagymával, valamint rágcsálni- és innivalóval vendégeltük meg a résztvevőket - a képeken a csapat szorgoskodik a büfében

Szeretnénk beszámolni arról az örömteli hírről, hogy a közösségi vásárok történetében új fejezet kezdődik, hiszen decembertől - Dr. György István kőbányai országgyűlési képviselő közbenjárására - a Cselekedjünk Közhasznú Alapítvány az Újhegyi sétány egyik üresen álló üzlethelyiségében tarthatja meg az Újhegyi Termelői Piacot. Ebben az épületben - a termelői piac mellett - a közösségi vásár is állandó helyet kap, így mostantól nem kell minden hónapban helyszínt keresgélni. A tér mindenki előtt szabadon áll, aki szeretne börzét, vásárt, piacot vagy cserebere klubot szervezni, a lehetőségről érdeklődni lehet ezen az email címen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Dankó József, Dankó Györgyi, Zsellér Gábor - Kőbánya.info

Last modified on Friday, 13 December 2013 13:25

Hírek

Régi képek, emlékek

Dolgos kezek
Építési terv
Részből egész
Már állnak a házak
A Mély tó
Zajlik az éptkezés
Még nincs kész
Régi újhegyi kép
Régi kép
Zajlik a munka

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia