Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Újra együtt volt a nagy csapat: kétmillió gyűlt össze gyermekek táboroztatására

Rate this item
(2 votes)

Idén a kispesti és kőbányai gyerekek táboroztatására, valamint a kispesti Eszterlánc bölcsőde sószobájának kialakítására ajánlotta fel dr. György István az immár ötödik alkalommal megrendezett "Adjunk a húroknak... és a rászorulóknak is!" elnevezésű jótékonysági est adományait. Ezúttal több mint 2 010 000 Forintot "zenélt össze" a Főváros kormánymegbízottja a Póka Egon Experience-szel.

 

Azok, akik ellátogattak a már hagyományosnak számító jótékonysági koncertre, lehetőségük nyílt átélni, hogy "adni jó". A terem az előző évekhez hasonlóan most is zsúfolásig megtelt, dr. György István kormánymegbízott pedig a Póka Egon Experience-szel idén is fergeteges hangulatot varázsolt. Az Újra itt van a nagy csapat című dallal nyitottak idén is, de emellett számos jól ismert régi sláger is elhangzott.

 

Adakozókból idén sem volt hiány: a teremben lévők 1,685 millió forintot forintot dobtak az urnába, amely a cégek által tett felajánlásokkal együtt 2 millió forintra emelte a jótékony célra szánt összeget. 

 

A kormánymegbízott mindenkinek megköszönte a fantasztikus estét, és mindazok támogatását, akiknek köszönhetően segíteni tudják a kőbányai és kispesti hátrányos helyzetű gyerekek nyári táborozását, valamint a kispesti Eszterlánc bölcsőde sószobájának kialakítását. Megtisztelőnek tartja, hogy immár ötödik alkalommal zenélhetett együtt Póka Egon barátjával és a zenésztársakkal, Szakadáti Mátyással, ifj. Tornóczky Ferenccel, és Sipeki Zoltánnal.

 

Forrás és képek: Dr. György István Facebook oldala

Last modified on Tuesday, 08 December 2015 13:01

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a Mély tó
Épül a lakótelep
Föld út
Építik a tavat
Még nincs kész
Árkok és házak
Régi kép
Épül és szépül
Zajlik a munka
A Mély tó

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia