Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Az év első Közösségi Vására január 12-én

Rate this item
(0 votes)

Ami Önnek lom, az másnak kincs lehet!

Folytatjuk az idén megkezdett hagyományt, és januártól ismét havonta szervezünk közösségi vásárt. Az első alkalomra 2013. január 12-én 10:00-13:00 óra között kerül sor Kőbánya újhegyi részén. Az eseményen ismét igazi "bolhapiac-hangulat" várja majd a látogatókat, ahol mindenki bátran kutakodhat a táskák, dekorációs képek, könyvek, ékszerek, dvd-k, ruhák, cipők, játékok sokaságában és juthat hozzá pár száz forintért gyerekruhákhoz.

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a korábbi vásárainktól eltérően jövőre már kénytelenek leszünk helypénzt kérni, mivel nem sikerült ingyenes helyszínt szerezni, és meg kell fizetni a fűtött terem bérleti díját. Hozzá kell tennünk azt is, hogy a továbbiakban sajnos már nem tudjuk vállalni a szervezéssel és reklámozással kapcsolatos költségek családi kasszából történő megfizetését sem.

Januári Közösségi Vásár
Helyszín: Kőbánya-Újhegy
Időpont: 2013. január 12., 10:00-13:00 óra között
Helyfoglalási díj: 500 Forint

Aki eladóként szeretne részt venni az eseményen, azt megkérjük arra, hogy emailben jelentkezzen a következő email címen:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Amit a közösségi vásárról tudni érdemes: A garázsvásárok elvére épülő közösségi vásár nem egyszerűen bolhapiac, vagy bármilyen más típusú vásár, ahol a résztvevők „idegenként”, egymástól elkülönülve ülnek asztalaik mögött vevőkre várakozva. Maguk az eladók is csereberélnek egymással, kutakodnak egymás portékái között, beszélgetnek, ismeretségek szövődnek, a gyerekek fociznak, fogócskáznak, miközben szüleik megszabadulnak az otthoni felesleges lim-lomtól.

Piknik: Szeretnénk megkérni azokat, akiknek van rá lehetősége, hogy hozzon magával olyan harapni- és innivalót (süti, kenyér, ropi, innivaló stb.), amely révén vásározás közben jókedélyű piknik hangulat alakulhat ki. A korábbi hagyományokhoz híven januárban is igyekszünk egy kis zsíros kenyérrel és üdítővel megvendégelni a résztvevőket, de anyagi lehetőségeink igencsak végesek.

Kupak-gyűjtés: Megkérünk mindenkit, hogy gyűjtse össze a háztartásában keletkező műanyag kupakokat, de az sem baj, ha elkéri azokat szomszédaitól is. Gyűjtsünk össze minél több műanyag kupakot, hogy hasznos célra fordíthassuk azokat!

Online Közösségi Vásár: A nagy érdeklődés miatt létrehoztuk a Közösségi Vásár online felületét, hogy a vásárok közötti időszakban is mindenki megtalálhassa azt, amire szüksége van, valamint eladásra kínálhassa, mire már nincs. Enyhítsük együtt a válság hatását: csereberéljünk kerületen belül, vásároljuk meg egymástól pár száz forintért azokat a tárgyakat, amiket kidobni sajnálnánk, de másnak még hasznos lehet! Adja fel hirdetését ingyen, keressen, kutasson mások eladó holmijai között az Online Közösségi Vásár felületén EZEN a linken.

Információ kérhető:
Dankó Györgyi és Dankó József
- email cím: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
- telefonszám: 06-30-350-0860

Hírek

Régi képek, emlékek

Átadó ünnepség
Áll a szobor
Zajlik az éptkezés
Épül és szépül
Már állnak a házak
A Mély tó
Épül a lakótelep
Dolgos kezek
Folyik az építkezés
Látkép

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia