Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Bokros Lajos főpolgármester-jelölt Kőbányán

Rate this item
(1 Vote)

Rezsicsökkentés helyett energiahatékonysági beruházásokat sürget a Modern Magyarország Mozgalom főpolgármester-jelöltje, akit több baloldali párt is támogat. Bokros Lajos szombaton Élő Norberttel, a DK kőbányai polgármesterjelöltjével közösen tartott sajtótájékoztatóján beszélt arról is, hogy mind a Budapesten, mind Kőbányán "ki kell söpörni a korrupciót". 

Bokros szerint nem az a feladat, hogy „a hanyatló nyugat pénzéből” nem hatékony, rossz minőségű beruházás valósuljon meg "a közpénzek jelentős részét eltulajdonítva", hanem az, hogy a fővárosiak érdekében minél több költségtakarékos fejlesztés történjen. A politikus a rezsicsökkentést minden szempontból károsnak ítélte, és a többi közt azért bírálta, mert nem ösztönöz az energiahatékonyságot növelő beruházásokra. Szerinte a forrásokat nem "a veszteségbe hajszolt" közműszolgáltatók támogatására kellene költeni, hanem a végső felhasználókat kellene segíteni belőle az energiahatékony készülékek beszerzésében, a lakások szigetelésében.

Élő Norbert szerint Kőbányán is korrupciós esetek tömkelegével lehet találkozni. A politikus a többi közt azt kifogásolta, hogy a közbeszerzésekről egyetlen pályázó jelentkezése esetén is döntés születik.

Élő Norbert Bokros Lajossal, a kép forrása: Demokratikus Koalíció Facebook oldala

Forrás: Nol.hu, Demokratikus Koalíció

Last modified on Saturday, 04 October 2014 21:38

Hírek

Régi képek, emlékek

A Gergely-bánya
Föld út
Árkok és házak
Régi kép
Folyik az építkezés
Az iskola
A Mély tó
Zajlik a munka
Dolgos kezek
Látkép

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia