Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Cziffra Fesztivál mesterkurzus a Kroó György Zeneiskolában

Rate this item
(1 Vote)

Meghirdeti zongora, cimbalom és ének Mesterakadémia kurzusait a Cziffra György Fesztivál, a jelentkezéseket 2021. január 18-ig várják.

"A zene szabadsága" mottóval kezdődik 2021 februárjában a Cziffra György-emlékév első eseménysorozataként a Cziffra Fesztivál, amely előtt hagyományosan megrendezik a Cziffra Fesztivál Mesterakadémia kurzusait is. A Mesterakadémia a Kőbányai Önkormányzat támogatásával valósul meg.

A februári kurzusokra életkori- és repertoármegkötés nélkül lehet jelentkezni, a részvétel díjtalan. A kiválasztás a jelentkezéskor küldött szakmai demóanyag és életrajz alapján, előválogató szakmai zsűrizéssel történik - közölték a szervezők az MTI-vel. 

A kurzusokat február 11. és 14. között tartják a kőbányai Kroó György Zeneiskolában. A tavalyi évhez hasonlóan operaének kurzust tart Miklósa Erika február 11-én és 12-én. A klasszikus zongora kurzuson Dráfi Kálmán, a jazz-zongora kurzuson Szakcsi Lakatos Béla irányításával 1-1 órán vehetnek részt a jelentkezők február 13-án és 14-én. Újdonságként cimbalom kurzus indul klasszikus, népzene és jazz műfajban Lukács Miklós vezetésével február 13-án és 14-én. A kurzusok időtartama 50 perc.     

További információk és a jelentkezéshez szükséges részletek a fesztivál honlapján olvashatók. A kurzusokon várják azokat az érdeklődőket is, akik hallgatóként kívánnak részt venni. Előzetes egyeztetés nem szükséges, a fenti időpontokban a kurzusok ingyen és szabadon látogathatók. Szállás- és egyéb költségek térítésére nincs lehetőség, az ellátás önköltséges. 

További információ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , +36 30 991 7316 

 

Forrás: MTI

 

Last modified on Friday, 18 December 2020 09:39

Hírek

Régi képek, emlékek

Részből egész
Látkép
Árkok és házak
Minden a helyére kerül
Áll a szobor
Épül és szépül
Épül a lego-ház
Lakótelep a világ végén
Elkészült a lakótelep
Dolgozik a daru

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia