Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Luca nap, Mézeskalács-szépségverseny és Ünnepi fényjáték Kőbányán

Rate this item
(1 Vote)

Elkezdődött az adventi időszak, Kőbánya is már a Karácsonyra készül, rendezvények és színes programok várják a felnőtteket és gyerekeket egyaránt. 

Luca nap, ünnepi fényjáték és Mézeskalács-szépségverseny

Luca napján, azaz december 13-án, kedden délután, 17:30 órától a Magic Dance Tánciskola – HipHop Girly formációja, Luca napi népi szokások, kézműves foglalkozások, valamint interaktív gyerekműsor várja az érdeklődőket az Újhegyi közösségi házban.

Advent első vasárnapján, vagyis a november 27-i rendezvényen meghirdették a kerületi Mézeskalács-szépségversenyt, amely értelmében a vállalkozó szelleműek mézeskalácsot készíthetnek és nemes versengés közepette megmérettetnek. Az mézes alkotásokat a készítőiknek be kell vinniük az Újhegyi Közösségi Házba, hogy december 9-én lefényképezhessék azokat. A felvételek felkerülnek az Újhegyi Facebook oldalra, ahol szavazni lehet rájuk december 15. éjfélig. A négy legtöbb szavazatot kapott mézeskalács készítője ajándékot kap, az eredményhirdetés és a díjak átadása december 18-án, az Adventi rendezvénysorozat utolsó napján, az Újhegyi Közösségi Házban lesz.

Ünnepi fényjáték és műsor december 18-án

Advent utolsó vasárnapján, 18 órakor ünnepi fényjátékkal kezdődik a program az Újhegyi közösségi ház előtt, majd a Fekete István Általános Iskola ünnepi Betlehemes műsora következik a közösségi Házban. Az esemény a Kőbányai Zenei Stúdió ünnepi zenés műsorával folytatódik, valamint sor kerül a Mézeskalács-szépségverseny eredményhirdetésére is. 

Forrás: Pro-koord

Last modified on Monday, 19 December 2016 10:37

Hírek

Régi képek, emlékek

Dolgos kezek
Áll a szobor
Zajlik az éptkezés
Zajlik a munka
Épül a lego-ház
A Mély tó
Épül és szépül
Építik a tavat
Elkészült a lakótelep
Az iskola

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia