Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Tolerancia program a piros iskolában

Rate this item
(0 votes)

Tolerancia program 2012/2013. tanévben a Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában

 

 

Április 15-én, a 3.a - 3.b és a 3.c osztály tett látogatást a Komplex Általános Iskolában. Nagy szeretettel fogadtak minket. Bemutatták tantermeiket, melyekben otthonos légkört teremtettek az odajáró tanulóknak.

A vendéglátó osztály a tornateremben népi gyermekjátékokat mutatott be, játékos sorversenyt rendezett, melyen a vendégekkel együtt vettek részt. Mindenki nagyon jól  érezte magát.

A kellemes kikapcsolódás után jólesett a meleg tea és egy kis harapnivaló elfogyasztása, melyet a vendégek összekapcsoltak egy táncos műsor bemutatásával. A két intézmény között kialakult jó  kapcsolatot, az elkövetkezendő tanévek során is szeretnénk fenntartani.

Május 17-én került sor a tolerancia program záró rendezvényére, melynek a Fekete István Általános Iskola adott otthont. Öt fős csapattal vehettünk részt, melynek tagjait jutalomként válogattuk ki, a harmadik évfolyamos osztályokból. Az ünnepélyes megnyitót követően, Fekete István: Vuk című regényének színpadi változatát adtál elő az iskola tanulói.

Ezt követően a vendéggyerekek, a regénnyel kapcsolatos feladatokat oldottak meg, akadályverseny keretében. Az eredményhirdetés előtt szendviccsel, teával, gyümölcslével vendégelték meg a résztvevőket.

Az ünnepélyes zárást követően mindenki emléklapot kapott, és egy kis plakettet. Az esemény jó hangulatban ért véget.

Hírek

Régi képek, emlékek

A Mély tó
Árkok és házak
Föld út
Dolgos kezek
Még nincs kész
Folyik az építkezés
Látkép
Részből egész
Az iskola
Zajlik az éptkezés

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia