Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Egy nap az egészségért október 20-án

Rate this item
(1 Vote)

Egy nap az egészségért címmel egész napos program várja az érdeklődőket október 20-án, vasárnap 10.00-18.00 óra között a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban. Belépődíj: 200 Ft, gyermekeknek ingyenes.


Részletes program:

 

Kattintson a plakátokra a nagyobb méretért!

Színházterem
- 10 óra TÉNYLEG DRÁGA A REFORMTÁPLÁLKOZÁS? - Tóth Gábor élelmiszer-ipari mérnök, szakíró
- 11 óra MI LESZ AZ ÉTELBEN LEVŐ VITAMINOKKAL, HA NEM MŰKÖDIK AZ EMÉSZTÉS? - Wolfgang Köbel természetgyógyász
- 13 óra SZABADULÁS A MEGKÖTÖZÖTTSÉGEINKTŐL, ÉRZELMI SÉRÜLÉSEINKTŐL - Szabó Attila mentálhigiénés tanácsadó
- 14 óra HOGYAN GYŐZHETJÜK LE A STRESSZT? - Mézes Judit életmód-tanácsadó, lelkigondozó
- 15 óra HOGYAN VÁLTOZTASSUNK ÉTRENDÜNKÖN A HIDEG ÉVSZAK KÖZELEDTÉVEL? - Tóth Gábor élelmiszer-ipari mérnök, szakíró
- 16 óra SZÍV ÉS ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEK - Dr. Papp Lajos

33-as terem
- 11-13 óráig ŐSZI JÁTSZÓHÁZ: A játszóházban csokis gyümölcsöket, kókuszgolyót, valamint őszi ajtó és asztaldíszeket készítünk. Ajánlott korhatár: 8 éves kortól. Belépés előzetes regisztráció alapján, a jelentkezéseket a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen várják.

1-es terem - ZÖLDTURMIX FESZTIVÁL
Zöldturmix fesztivál, Magyarország első nyersételes fesztiválja immár harmadik alkalommal! Mindent összegyűjtünk, ami a nyers étkezésről, egészséges életmódról szól, vagy ahhoz kapcsolódik! Kiállítók, előadók, ingyenes kóstolók várják a látogatókat. Előadók: Lénárt Gitta (Nyersétel Akadémia, előadás és ételkészítés); Nagy László Zoltán (80/10/10); Sütő Mónika (nyers torta készítés); Bogár Niki (az új generáció, a szépség belülről fakad); Hliva Patrick (erőnlét és aktív sport nyers ételekkel)
- ACOUSTIC LIGHT BLUE koncert: 'stic'n'roll (pop-rock-blues-country feldolgozások)
- Kiállítók: Nyersétel Akadémia nyers ételekkel, nyersételes könyvek, csírák, búzafű, szuperfoodok, nyers édességek, aszalványok, bio zöldségek és gyümölcsök, és még sok más érdekes termék…
- Tanácsadás: bio kozmetika, bio fodrász, bio fogászat
- Nyersétel készítő verseny!

43-as terem - ZÖLDTURMIX FESZTIVÁL
Sirius masszázs - relaxáló ill. frissítő testmasszázs, vagy talpmasszázs kedvezményesen, térítés ellenében. Előzetes időpontfoglalás lehetséges a   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen.

40-es terem
10.30 óra „STRESSZ-LESS” LÉT, AZAZ TESTI-LELKI EGÉSZSÉGÜNK: Gyere és légy részese egy játékos – Gönczöl Judit tréner által vezetett – foglalkozásnak, amelyből sok érdekes tapasztalatot vihetsz magaddal!
- 14 óra A LELKI EGÉSZSÉGVÉDŐ ALAPÍTVÁNY ambulanciáján folyó munka bemutatása: terápia, konzultáció, segítő beszélgetés, műhely. Előadók: az ambulancia pszichológusai
- 15 óra MŰVÉSZETTERÁPIÁS ELŐADÁS ÉS MŰHELY. Előadó: Szűcs Fatin Fanni, komplex művészeti terapeuta

41-es terem
- Az USUI SZELLEMI ISKOLA önkéntesei segítségével az érdeklődők ingyenes Jinjutsu bemutató kezelésben részesül-hetnek. A Jinjutsu egy japán eredetű energetikai gyógymód, a legtöbb fizikai és lelki betegség gyógyítására alkalmas az akut problémáktól, stressztől a jelenlegi nyugati orvostudomány által gyógyíthatatlannak tekintett betegségekig.

42-es terem
- 11 óra FELKÉSZÜLÉS A TÉLRE GYÓGYNÖVÉNYEKKEL, AZAZ PRAKTIKÁK, ÖTLETEK, RECEPTEK. Molnár Imola természetgyógyász
- 14 óra A KELETI TANÍTÁSOK ALKALMAZÁSA A MINDENNAPJAINKBAN. Dobó Edit természetgyógyász, masszőr előadása

8-as terem
- LÁBDOKTOR – nyirokmasszázs kezelések, melyek segítenek az eredményes fogyás elérésében, érszűkűlet, visszér, ödémás betegségeknél, valamint a méregtelenítésben is. A kezeléseket kedvezményesen térítés ellenében vehetik igénybe vendégeink.

7-es terem
- Wolfgang Köbel természetgyógyász tanácsadása
- További programok: 10-19 óráig SORSELEMZÉS, Asztrológiai Konzultáció, egyéni beszélgetés (15 perc / 1.500 Ft), Boldogság? Egészség? Karrier? Karma? - konkrét kérdést lehet feltenni, horoszkóp segítségével megkeressük az előrevivő választ. Bővebben: www.astrologia.hu

12-es terem
- FRISSÍTŐ VÁLL- ÉS NYAKMASSZÁZS szakképzett gyógymasszőrrökkel kedvezményesen, térítés ellenében

53-as terem
- A Transzformáció Társas Játék csodálatos lehetőség arra, hogy kérdéseket tegyünk fel az életünkkel kapcsolatban, úgy, ahogy a Tarotban vagy a Ji kingben szoktuk. Itt a válaszok kis kártyákon érkeznek, melyeket a játék során mi magunk húzunk ki, attól függően, hogy milyen játékmezőre lépünk. Érhetnek bennünket csodák, de gátolhatnak visszatartó erők és fájdalmak is szegélyezhetik utunkat, pont, ahogy az életünkben. Felismerhetünk sok igazságot, kaphatunk bölcs mondatokat, interakciókra és tiszta kommunikációra is sarkall a játék minden pillanata, ahogy elmélyülésre és a kérdésünkre való fókuszálásra is. Azoknak való, akik szeretnek úgy beszélni vagy beszélgetni, hogy annak értelme és mélysége legyen, akik szívesen megosztják az életük történéseit és tanulságait, és akik tudnak másokra is figyelni, és értően-érzően reagálni. A játék során az erőszakmentes kommunikációt is alkalmazzuk, valamint hosszú (8 órás) játékok alatt gyakran meditálunk, relaxálunk, masszírozzuk egymást vagy tornázunk. De semmi sem kötelező. Ez a játék egy elmélyülésre hívó, utat mutató kérdéseinkre feleletet, kételyeinkre bizonyosságot adó fantasztikus lehetőség.

Aula
- Antioxidánsszint-mérés (térítés ellenében), mozgásszervi diagnosztika, szájápolási tanácsadás, táplálkozástudományi tanácsadás, gyógynövény-tanácsadás és -bemutató, egészséges táplálkozással kapcsolatos készítmények, ételek (Vegafood), gyógytermékek, könyvek vására
- Pöltl Jánosné: Gyógynövények gyűjteménye c. könyvét dedikálja, valamint Bach virágterápás tanácsadást tart.
- VÉRADÁS 10-14 óráig

Mindenkit szeretettel várnak!

További információ: Szigeti Móni, 260-9959, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , web: www.korosi.org

Forrás: Kőrösi.org

Last modified on Monday, 21 October 2013 10:41

Hírek

Régi képek, emlékek

A Gergely-bánya
Építik a tavat
Az iskola
Épül a lakótelep
Épül a lego-ház
Már állnak a házak
Zajlik az éptkezés
Részből egész
Árkok és házak
Zajlik a munka

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia