Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Arold Imre, Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja

Rate this item
(2 votes)

3x8 a mindennapokért!

A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja szellemi örököse, politikai hagyományainak követője az 1890-ben alakult szociáldemokrata pártnak. Arold Imre, aki születése óta Kőbánya polgára, és a Szent László gimnáziumban végezte középiskolai tanulmányait, a párt X. kerületi elnökeként és országos elnökségi tagjaként a budapesti 9. sz. választókerületben indul a 2014. évi országgyűlési választásokon. A Szociáldemokraták választási programjának megfelelően, a józan köznapiság politikai megvalósításához kéri a  választópolgárok bizalmát és támogatását. Közéleti emberként előnyben részesíti belátható időn belül elérhető és számonkérhető helyi és nemzeti célkitűzéseket.

Azonnal megvalósíthatónak tartja:
1. A kiszolgáltatottság és a túlhajszoltság nélküli életet.
2. A 120000 Ft-os nettó minimálbért.
3 A mindenki számára egyenlő mértékben és minőségben elérhető - az egészség megóvást, a kulturálódást szolgáló - szabadidő biztosítását.

Az általa képviselt, és választási lehetőségként kínált szociális demokrácia és polgári jólét olyan - Nyugat-Európában már létező - társadalmi gyakorlat, amelyben a demokráciát kiegészíti és élteti a szociális kiegyensúlyozottság, az egymásért felelősség vállalásra képes közösségek megléte. Arold Imre a kiegyezéses, vitákban formálódó, helyi kezdeményezéseken alapuló, népszavazásokkal legitimizált képviseleti  demokrácia híve, valamint annak a kapcsolatnak a választópolgárokkal, amely nem ér véget a választások lezajlása után. Ennek képviselőjeként várja a választókerületében lakók javaslatait, észrevételeit, és a politikai vitákra is kész és képes társadalmi szervezetek jelentkezését a 06/20-475-7343-as telefonszámon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen. Weboldal: www.szocialdemokratak.hu

Last modified on Friday, 14 March 2014 07:58

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a Mély tó
Zajlik az éptkezés
Dolgozik a daru
Föld út
Már állnak a házak
Dolgos kezek
Építési terv
Még nincs kész
Folyik az építkezés
Épül a lakótelep

Közösségi Hírek

Hogyan védekezzünk a csalások ellen az online vásárlás során?

Hogyan védekezzünk a csalások ellen…

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia