Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Fújnak a fellegek - Garland világa koncert a Kőrösiben április 27-én

Rate this item
(1 Vote)

Kérem engedjék meg, hogy a The Garland Band együttes Garland világa c. zenei sorozatának következő koncertjét a figyelmükbe ajánljam. Az együttest tavaly ismertem meg és varázslatos világuk rabul ejtett.

A formációt 2014-ben, Honyecz Ferenc, az együttes producere, hárfaművésze és zeneszerzője alapította, akinek a neve és három évtizedes munkássága egybefonódott a legigényesebb zenei produkciókkal. Ez a fajta zenei igényesség vonzotta be, és a formációhoz teljes értékű tagként csatlakozott a világkarriert befutó marokkói származású Rhani Krija. A fiatal művész percussion hangszerek iránti szenvedélye és tehetsége ikonikus előadók figyelmét is felkeltette (Sting, Dominic Miller Band). Rhani különleges és egyedi játékával valósággal elbűvöli a hallgatót. A trió énekesnője az igazán csodálatos és bársonyos hangú Sarkadi-Szabó Emese. 

2016. november 23-án, a Kőrösi Kulturális Központ színháztermében egy varázslatos estét tölthetett el az, aki személyesen is láthatta, hallhatta az együttest. Az aznap megjelenő CD-jük a The Garland Band - My Infinity címet kapta.

Az egyik legszebb daluk a "No words", amely a Youtube-on EZEN a linken vagy a cikk alatt hallgatható meg, míg IDE kattintva a három legismertebb daluk található.

Következő, 2017. április 27-ei koncertjük is igazi zenei csemegének ígérkezik. Honyecz Ferenc hangszereléseiben, kiváló hangszeres társai segítségével az ír gótikus hárfa, az autentikus magyar, bolgár, macedon és erdélyi népdalok dallamainak ötvözésével egy varázslatos estét ígér. A különleges est a "Fújnak a fellegek” címet kapta, vendégei lesznek aznap többek között a csodálatos Navratil Andrea népdalénekesnő, Gulyás Ferenc (ex-NOX) népzenész, Farkas Izsák (InFusion Trio) hegedűművész és még sokan mások.

Időpont: 2017. április 27., 19:00 óra
Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ (Szent László tér 7-14.)
További információ: www.korosi.org, tel.: 260-9959

Szigeti Mónika rendezvényszervező
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft.
1105 Budapest, Szent László tér 7-14.
Web: www.korosi.org, tel.: 260-9959

Last modified on Friday, 28 April 2017 08:52

Media

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a Mély tó
Még nincs kész
Régi újhegyi kép
Minden a helyére kerül
Dolgozik a daru
Épül a lakótelep
Régi kép
A Mély tó
Folyik az építkezés
Már állnak a házak

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia