Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Megemlékezés, közlekedési információk és biztonság halottak napján

Rate this item
(1 Vote)

Mindenszentekkor és halottak napján az Újköztemető környékén megnövekedett forgalomra kell számítani. A megemlékezésekről, a temető nyitvatartásáról, a közlekedési változásokról, a BKK járatainak menetrendjéről, a temetőben közlekedő gépjárművek és buszok forgalmáról információkat a továbbiakban olvashatnak.

Rendkívüli járatok és közösségi közlekedés

A halottak napján és az azt megelőző időszakban a temetők kényelmesebb megközelítése érdekében a BKK 2018-ban is rendkívüli járatokat indít, emellett nagyobb kapacitással indítja számos, sírkertet is érintő közösségi közlekedési járatát. A rendkívüli járatokkal és közösségi közlekedéssel kapcsolatos információk EZEN a linken érhetőek el.

Halottak napi megemlékezés, a temető nyitvatartása, kisbusz és gépjármű-forgalom

A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. idén is gondoskodik arról, hogy a hozzátartozók méltó módon emlékezhessenek meg szeretteikről, ezért tartja meg ismét a világi és ökumenikus megemlékezéseit. A megemlékezésekről, a temető nyitvatartásáról, valamint a kisbusz- és gépjármű-forgalomról IDE kattintva olvashat bővebben.

Biztonság

A rendőrök a budapesti temetők környékén segítik a biztonságos közlekedést, valamint a polgárőrökkel közös járőrszolgálatot látnak el a bűncselekmények megelőzése érdekében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a temetői lopások, illetve a jellemzően sírkertek környékén elkövetett bűncselekmények megelőzésével kapcsolatos tanácsairól ITT tájékozódhat

Kép forrása: Wikipédia

Last modified on Tuesday, 06 November 2018 10:51

Hírek

Régi képek, emlékek

A Gergely-bánya
Régi kép
Építési terv
Elkészült a lakótelep
Az iskola
Föld út
Átadó ünnepség
Zajlik az éptkezés
Minden a helyére kerül
Látkép

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia