Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Apák napjára különleges meglepetéssel készült az Árkád

Rate this item
(0 votes)

Különleges meglepetéssel készült apák napja alkalmából a budapesti ÁRKÁD, amelynek köszönhetően néhány apukának szebbé varázsolták ezt a napot. A bevásárlóközpont 2019-ben lehetőséget adott a fiataloknak, hogy olyan ajándékkal köszöntsék fel édesapjukat apák napja alkalmából, amiért ők maguk dolgoztak meg az ÁRKÁD üzleteiben.

Míg az anyákat, nőket rendszeresen ünnepeljük, az apáknak általában kevesebb figyelmet szentel a társadalom. Pedig ők is ugyanolyan fontos tagjai a családnak, meghatározó szereplők a gyermekek nevelésében, fejlődésében is. Az ÁRKÁD előttük tisztelegve, a tavalyi nagy sikerre való tekintettel hirdette meg apák napi játékát.

A bevásárlóközpont játékára 16 és 20 év között diákok jelentkezhettek, a résztvevőket pedig sorsolással választották ki közülük. A kiválasztott fiatalok egy munkanapot töltöttek el az ÁRKÁD valamelyik üzletében, hogy utána az adott üzletből kiválaszthassanak egy ajándékot édesapjuk számára. A különleges meglepetést, amelyért saját maguk dolgoztak meg, június 16-án, apák napján adták át.

„Mi egy családbarát bevásárlóközpont vagyunk” – mondta Vizsolyi Dániel, az ÁRKÁD Bevásárlóközpont igazgatója. „Ezt pedig nemcsak az üzlet– és a termékkínálattal kívánjuk kifejezni, de számos rendezvénnyel várjuk a család apraját-nagyját egész évben. Szerettük volna, hogy az apák is érezzék, fontosak számunkra. Ezért biztosítottunk lehetőséget a gyerekeknek, hogy nem mindennapi módon fejezhessék ki szeretetüket feléjük.”

Az apák napi akcióról készült videó a cikk alatt tekinthető meg.

Forrás: Árkád Budapest

 

Last modified on Thursday, 20 June 2019 13:04

Media

Hírek

Régi képek, emlékek

Árkok és házak
Régi újhegyi kép
Átadó ünnepség
Zajlik az éptkezés
A Mély tó
A Gergely-bánya
Folyik az építkezés
Látkép
Elkészült a lakótelep
Épül és szépül

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia