Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Széchenyi díjak, Pedagógus Szolgálati Emlékérmek a 2011/2012-es tanévzárón

Rate this item
(0 votes)

Egy kiemelkedően sikeres évet zárt a Széchenyi István Általános Iskola. Többféle területen bizonyítottan eredményes munkát végeztek az iskola pedagógusai, diákjai, és a szülői közössége egyaránt. A tehetséggondozást kiemelten fontosnak tartották a nevelők, melynek eredménye megmutatkozott, úgy a tanulmányi-, mint a sportversenyeken egyaránt.

A tanévzáró  ünnepélyen az iskola igazgatója mindenki előtt mondott köszönetet, ehhez a munkához nyújtott önzetlen segítségéért, minden jelenlévőnek.

A sárospataki Kerámia Kft különdíjának átadásával kezdődött el a kiemelkedő teljesítményt nyújtók elismerése.

Jassinger Krisztián 1. c osztályos tanuló kerámia tervét ismerte a Kerámia Kft azzal, hogy legyártotta a kis tervező munkáját egy étkészletre.

A különdíjat Sándor Zoltán igazgató úr nyújtja át Jassinger Krisztián 1, c osztályos diáknak.

 

Ezt követen, a 450 tanulóból, közel 40 fő vehette át a kitűnő bizonyítványait, itt az ünnepségen.

A tanévzáró ünnepség díszvendégei voltak. Zéher Andor úr a Keresztény demokrata néppárt kőbányai elnöke és Terényi Andor kétszeres szenior számszeríj világbajnok is.

Ők adták át a pedagógus életpályájukat befejező kollégáknak a kitüntetéseket, melyet az Emberi erőforrás minisztérium ad a nyugdíjba vonuló nevelőknek.

 

Pedagógus Szolgálati emlékérem kitüntetését vehette ás Vajnáné Muka Edit tanítónő, aki alapító tagja volt ennek az iskolának.



Hasonlóan kapta ezt az elismerést Fentősiné  Varga Ilona gyermekvédelmi felelős tanárnő is.



Az intézményben végett, 20 éves munkájukért kaptak Széchenyi emlékplakettet Dr. Kovács Péterné tanítónő és Némethné Hajdú Rita tanárnő.



15 éves pedagógusi munkáját ismerték el még: Pádár Lászlóné tanárnőnek, és Kovács Gabriella testnevelő tanárnak is.

 

Az átalakulás előtt álló közoktatás utolsó  „békeévének” lezárását is jelképező ünnepség nagyon sok szép és érzelmekkel teli pillatattal volt tele, ezen a tanévzárón.

Hisszük, hogy ilyen lesz majd a folytatás is szeptemberben, hiszen ebben az iskolában minden a gyerekekért van, sőt, mindent a felnövekvő nemzedék érdekében végeznek a szülők a pedagógusok a diákokkal egyetemben.

Az ünnepség befejezéseként közös énekléssel dalolták el a „Legyetek jók, ha tudtok” című film betétdalát, taps kísérettel.

Végül háromszor kiáltották el! Az „Ó”, IÓ”, „CIÓ” ÁCIÓ”, KÁCIÓ”, „AKÁCIÓ”, „VAKÁCIÓ” diákkiáltást a gyereke az igazgató úr biztatására.

 

Sándor Zoltán Attila igazgató

Hírek

Régi képek, emlékek

Dolgozik a daru
Dolgos kezek
Árkok és házak
Minden a helyére kerül
Az iskola
Még nincs kész
A Gergely-bánya
Épül és szépül
Áll a szobor
Átadó ünnepség

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia